Pentru comenzi rapide apelati unul din numerele

0332 417 1090332 440 6170232 258 3140740 429 729

rita food

rita food

rita food/ standard - HACCP

standard - HACCP

 

HACCP este un acronim de provenienta engleza: „ HAZARD ANALYSIS AND CRITICAL CONTROL PROCES ” si este un sistem de identificare, evaluare si control al  riscurilor asociate produselor alimentare. Sistemul HACCP este cel mai eficace mod de a administra si controla pericolele asociate produselor alimentare atât pe parcursul prepararii  cat si al manipularii, avand avantajul ca este general acceptat de instituiile legislative, de  organismele de control si de asociatiile profesionale din domeniul alimentar. 

Asadar, activitatea noastra se desfasoara sub un control foarte strict al calitatii si igienei. Rolul aplicarii sistemului HACCP este in definitiv cea mai eficienta metoda de a minimaliza riscurile incidente industriei ospitaliere si alimentare.
 
Implementarea HACCP si ISO 22000 in firma noastra presupune un nivel ridicat de profesionalism si o atentie deosebita acordata relatiei cu clientii nostri, atat din punctul de vedere al sigurantei in alimentatie, cat si din punctul de vedere al calitatii serviciilor oferite.