Pentru comenzi rapide apelati unul din numerele

0332 417 1090332 440 6170232 258 3140740 429 729

rita food

rita food

rita food/ Termeni si conditii

Termeni si conditii

Dragă vizitatorule, 
 
Folosirea acestui site înseamnă în mod implicit şi acceptarea termenilor şi condiţiilor descrise aici. 
 
Pentru o colaborare fără incidente, te invităm să-i parcurgem împreună!
 
1. Reţine că fotografiile pe care le găseşti aici pentru descrierea produselor noastre sunt cu titlu de prezentare şi, prin urmare, uneori acestea pot fi diferite de produsul pe care-l ilustrează. 
 
2. Conţinutul site-ului rita.ro este în totalitatea sa proprietatea SC Rita si Andreia SRL sau a furnizorilor săi şi este protejat de legislaţia privind drepturile de autor şi legile privind dreptul de proprietate intelectuală şi industrială. Fără acordul scris al proprietarilor, nu este permisă folosirea  niciunui element de conţinut (text, imagine, grafice, elemente de grafică web şi design etc.) de pe site, iar încălcarea acestei prevederi atrage de la sine sancţiuni, conform legilor în vigoare. 
 
3. Fie că vrei să comanzi de la noi, apelând la serviciul nostru de home delivery, fie că ai o întrebare pentru noi, completând formularul online sau telefonându-ne, te angajezi într-o relaţie de comunicare cu firma noastră, prin care te obligi să furnizezi informaţii adevărate, corecte despre tine şi despre solicitarea ta către noi. În situaţia în care constatăm că nu s-a respectat această obligaţie, ne rezervăm dreptul de a nu mai procesa cererea ta sau chiar de a-ţi bloca accesul pe site în cazul comunicării electronice. De asemenea, utilizând site-ul nostru şi furnizând adresa de poştă electronică, accepţi să primeşti pe e-mail noutăţi de la noi. În acelaşi timp, accepţi faptul că pe site-ul www.ritafood.ro avem dreptul, fără să te anunţăm în prealabil, să operăm orice modificare dorim, să adăugăm informaţii noi, să ştergem informaţii care nu mai sunt de actualitate, să schimbăm fotografiile etc. 
 
4. Ne angajam ca mesajele pe care le transmiţi restaurantului nostru, prin intermediul formularului electronic disponibil pe site, să fie citite doar de către noi, iar informaţiile furnizate de tine să nu poată fi vizibile şi altor utilizatori ai site-ului. Altfel spus, garantăm confidenţialitatea în relaţia de comunicare pe care o stabileşti cu noi.
 
5. Furnizându-ne informaţii despre tine, implicit îţi acorzi acceptul ca noi să putem prelucra datele personale oferite pentru întocmirea unei baze de date cu clienţii noştri, în vederea elaborării unor rapoarte statistice şi a stabilirii unor strategii ulterioare de informare şi promovare. Ne obligăm, prin societatea pe care o reprezentăm, SC Rita si Andreia SRL, sa nu distribuim informatiile oferite de tine către terţi, cu excepţia celor implicaţi în procesul descris mai sus. În concluzie, datele tale personale, pe care tu însuţi le furnizezi, vor fi folosite exclusiv în scopul declarat pe acest site.
 
6. Ai dreptul de a ne solicita corectarea, ştergerea, blocarea sau actualizarea acelor informaţii care nu sunt conforme cu prevederile legii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (677/2001), de a cere rita.arsmedia.ro să-ţi confirme prelucrarea sau nu a datelor tale personale, de a cere încetarea prelucrării datelor tale personale şi expedierea de mesaje promoţionale. Orice cerere în acest sens trebuie trimisă la adresa noastră, datată şi semnată. 
 
7. Dacă SC Rita si Andreia SRL garantează securitatea şi confidenţialitatea datelor personale oferite,  societatea nu-şi poate asuma responsabilitatea pentru erori de soft sau alte defecţiuni care pot duce la pierderi de informaţii. 
 
8. Pe site-ul nostru vei avea acces limitat, adică în interes strict personal. Fără acordul nostru explicit, utilizarea sa nu îţi conferă şi dreptul de a-l descărca, total sau parţial, de a downloada materiale pe care acesta le conţine sau de a-l reproduce, total sau parţial şi, în general, de a-l exploata în scopuri comerciale sau scopuri care nu sunt în acord cu interesele societăţii noastre.
 
9. Foloseşte acest site numai dacă ai luat la cunoştinţă şi eşti de acord cu aceşti termeni şi condiţii. Ne rezervăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără altă notificare.